מאת פאולין שובל

אורחים בדלת? פוקצ'ה מוכנה בדקה זה אפשרי?

כנראה שלא נצליח לברוח מהשלישייה הקדושה: בזיליקום, עגבנייה וגבינה! הפעם,  נכין פוקצ'ה זריזה, בלי להיכנס להכנת בצק ואפייה בתנור.  כבסיס לפוקצ'ה שלי,  אני משתמשת בפרנץ' טוסט בטעם פסטו.  
אופן ההכנה: 
1. בקערה, מערבבים חלב, ביצים ופסטו.  טובלים  את הלחם בתערובת  וכאשר ספג היטב את הבלילה,  מטגנים משני הצדדים במעט שמן על מחבת על אש בינונית. שמים על נייר סופג ושומרים בצד עד לשימוש.
2. במיקסר, מקציפים את השמנת לקצף יציב. מפוררים פנימה בוראטה אחת ומערבבים  היטב. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.  
3. מורכים  את הקרם בוראטה על גבי הפרנצ' טוסט.  מסדרים  מעל את העגבניות. את הבוראטה הנותרת מפוררים  לקראים ומניחים בין העגבניות.  מקשטים  עם עלי בזיליקום. מטבלים  עם מעט שמן זית ופלפל ומגישים.
מרכיבים עבור 6 סועדים:
12 פרוסות דקות של לחם כפרי מלא  
4 כפות פסטו
1 כוס חלב
3 ביצים
מעט שמן זית לטיגון
2 גבונת בוראטה
1 מיכל שמנת להקצפה (200 מ"ל)
500 גרם כוסות עגבניות שרי, חצויות
עלי בזיליקום  לקישוט
עוד מתכונים לחג?

בורקס פילו טורקי עם ריקוטה וחציל קלוי

בורקס ביתי זה עניין אחר לגמרי! לדמיין מטבח טורקי בלי בורקס,  זה

סימיט – הבייגל הטורקי

סימיט – הבייגל שהגיע מטורקיה סימיט  הוא בייגל הטורקי, מצופה שומשום, שהכי

עוף בתנור ללא טיפת שמן

עוף בתנור צלוי ללא טיפת שמן עוף בתנור היא מנה אולטימטיבית שיכולה

אודות המחבר