סוכריות עוגת גבינה? גאוני!

לא תאמינו כמה זה קל! הרעיון הוא פשוט:  מגישים  עוגת גבינה אישית  בצורת סוכרייה על מקל, מצופת שוקולד. בדרך כלל, אני משתמשת בשוקולד מריר,  הפעם, ולכבוד חג השבועות, הכנתי ציפוי משוקולד לבן ויצא פשוט קסם של קינוח!

מתכון : לולי-פופ עוגת גבינה

אופן ההכנה:
1.  מראש:  מכינים כדורים בגודל אגוז מעוגת גבינה הקרה. כל כדור משפדים על מקל ארטיק קטן. מכניסים למקפיא לשעתיים, לפחות.
3.  על בן מארי, ממיסים שוקולד לציפוי. טובלים את "הסוכריות" מעוגת גבינה בשוקולד המומס על מנת לצפות באופן אחיד. מעבירים מיד לתוך קישוט לציפוי ומקשטים לפי רצונכם. 
4. שומרים במקרר עד להגשה.

מרכיבים עבור 6 סועדים:
1 עוגת גבינה אפויה
500 גרם ציפוי שוקולד לבן
לקישוט: 
פירורי עוגיות
סוכריות קופצות
שברי מרנג וכד'

עוד מתכון חגיגי? אולי אחד מאלה יעניין אותך…

פסטה ברוטב שמנת פטריות

פסטה ברוטב שמנת פטריות

איך מבשלים פסטה? כעיקרון,  עליך להיצמד להוראות היצרן.  במידה וזה לא אפשרי או לא

פאי תפוחים קלאסי

פאי תפוחים קלאסי

  פאי תפוחים אמיתי פאי תפוחים הוא אחד הקינוחים האהובים עלי. האם ידעתם שתפוח

פסטה א לה פוטנסקה

פסטה א לה פוטנסקה

פסטה פנה א לה פוטנסקה לפני אחרי תאור המנה אנרגיה למנה: 466 קק"ל  זמן

אודות המחבר

השארת תגובה