פסטה א לה פוטנסקה

פסטה פנה א לה פוטנסקה

לפני

אחרי

פסטה א לה פוטנסקה

תאור המנה

אנרגיה למנה: 466 קק"ל 

זמן הכנה:  20 דק'

פסטה לארוחת ערב זה תמיד רעיון מוצלח! ולא רק לילדים. במקרה הזה,  קבלו את המתכון לפסטה א לה פוטנסקה (נראה לי התרגום מיותר, לא?) טעים!

מרכיבים ל-2 סועדים

  • 1,5 כוס פסטה פנה
  • 1 בצל בינוני
  • 1 פלפל חריף
  • חופן זיתים מגולענים
  • 1/2 כוס ערבניות מרוסקות
  • 1 ענף תימין
  • 2 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם

שלב 1

מכינים את כל המרכיבים:

שוטפים את הירקות, חוצעם את העגבניות שרי, קוצצים את הצ'ילי הבצל ושום.  

שלב 2

מכינים  את הרוטב:

במחבת על אש בינונית, מחממים 2 כפות שמין, מטגנים את הבצל והשום יחד עם  הפלפל החריף והתימין. כשהבצל מוזהב, מוסיפים את עגבניות המרוסקות ואת השרי ומבשלים  על אש בינונית תחת מכסה במשך  כ-10  דקות.

שלב 3

מבשלים את הפסטה:

לפי הוראות היצרן.  מביאים כמות מים  גדולה לרתיחה, מוסיפים כף מלח ומעט שמן.  מבשלים  עד שהפסטה מוכנה. מסננים.

שלב 4

מסיימים את ההכנה:

מעבירים  את הפסטה המבושלת לתוך הרוטב.  מוסיפים זיתים.  בערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול.

בואו לבקר בדף האינסטגם שלי.

עוד מתכון? אולי אחד מאלה יעניין אותך…

ניוקי תפוח אדמה בקרם פלפלים קלויים

ניוקי תפוח אדמה בקרם פלפלים קלויים

  הידעתם ש… פלפל הוא, בעצם, פרי ולא ירק פלפל בצבעים שונים גודל …

עוגת בול עץ

עוגת בול עץ

מתכון לעוגה ברזילאית מקורית "ROLO DE BOLO" במקור, מכינים אותה עם ריבת אגבה, אבל

בורקס פילו טורקי עם ריקוטה וחציל קלוי

בורקס פילו טורקי עם ריקוטה וחציל קלוי

בורקס ביתי זה עניין אחר לגמרי! לדמיין מטבח טורקי בלי בורקס,  זה כמו לדמיין

נעים להכיר!

שמי פאולין שובל, אני - סטייליסטית מזון. את דרכי בעולם הקולינרי התחלתי בתחרות בישול "מאסטר שף 3", שם זכיתי בהכרת הקהל ועד היום אני מחזיקה בשיא מנות מצטיינות של כל העונות. מאז שעברתי את החוויה המיוחדת הזו, אני עוסקת בסטיילינג מזון עבור לקוחות בכירים במשק, מפתחת מתכונים ומוצרים לתעשייה. בין השאר, אני יוצרת תוכן שיווקי ברמה גבוהה כגון: כתבות בעיתונות, פרסומות, סרטוני תדמית וספרים. לאחרונה, יצא לאור הספר הבישול הראשון שלי "קלין איטינג - לאורח חיים בריא ומאוזן לכל המשפחה". אני מקווה שתהינו מהמתכון שלי. כתבו לי איך יצא המתכון ובואו לבקר בדף האינסטגרם שלי.כך נוכל לשמור על הקרש ולהתעדכן לגבי מתכונים וחוויות קולינריות חדשות!

גלילה לראש העמוד
דלג לתוכן