ללא גלוטן
אלה עוגיות קוקוס קלאסיות של פסח, שאני נותנת להן צורה בעזרת צנתר אפייה על מנת לתת להן צורת הרים קטנים. פסגות ה"הרים" טבולות בנגיעות שוקולד.
עוגיות קוקוס לפסח - איך עושים?
אופן ההכנה:
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב. מוסיפים פנימה את הקוקוס והסוכר, מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה, לא נוזלית מדי.
- מחממים את התנור ל-160 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- דוחסים את המסה בצנתר גדול והופכים לקבלת תלוליות בצורת קונוסים בדומה לארמונות חול.
- אופים כ-20 דקות עד להזהבה קלה. מצננים . 4
- ממיסים שוקולד במיקרו או בן מארי. מוסיפים שמן ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד. טובלים את קצה הקונוס בשוקולד המומס .
- מאחסנים בקירור עד שציפוי השוקולד מתייצב.
חומרים לכ-20 עוגיות:
200 גרם קוקוס טחון
50 גרם סוכר
4 חלבונים
לציפוי: 100 גרם שוקולד מריר קצוץ
כף שמן צמחי
יש ללחוץ על כפתור העריכה כדי לשנות את הטקסט הזה. לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי צש בליא, צמוקו בלוקריה שיצמה ברורק.
עוד מתכון? אולי אחד מאלה יעניין אותך…