סוכריות עוגת גבינה? גאוני!

לא תאמינו כמה זה קל! הרעיון הוא פשוט:  מגישים  עוגת גבינה אישית  בצורת סוכרייה על מקל, מצופת שוקולד. בדרך כלל, אני משתמשת בשוקולד מריר,  הפעם, ולכבוד חג השבועות, הכנתי ציפוי משוקולד לבן ויצא פשוט קסם של קינוח!

מתכון : לולי-פופ עוגת גבינה

אופן ההכנה:
1.  מראש:  מכינים כדורים בגודל אגוז מעוגת גבינה הקרה. כל כדור משפדים על מקל ארטיק קטן. מכניסים למקפיא לשעתיים, לפחות.
3.  על בן מארי, ממיסים שוקולד לציפוי. טובלים את "הסוכריות" מעוגת גבינה בשוקולד המומס על מנת לצפות באופן אחיד. מעבירים מיד לתוך קישוט לציפוי ומקשטים לפי רצונכם. 
4. שומרים במקרר עד להגשה.

מרכיבים עבור 6 סועדים:
1 עוגת גבינה אפויה
500 גרם ציפוי שוקולד לבן
לקישוט: 
פירורי עוגיות
סוכריות קופצות
שברי מרנג וכד'

עוד מתכון חגיגי? אולי אחד מאלה יעניין אותך…

קפונטה (תבשיל) חצילים

קפונטה (תבשיל) חצילים

קפונטה חצילים וגבינת חלומי מטוגנת לפני אחרי תאור המנה אנרגיה למנה: 249 קק"ל  זמן

לברק ברוטב עגבניות

לברק ברוטב עגבניות

פילה לברק ברוטב עגבניות עשיר על מצע פירה תפו"א לפני אחרי תאור המנה אנרגיה

סטייק סינטה צלוי

סטייק סינטה צלוי

בשר ותפוח אדמה. מה יותר טוב מזה?! סטייק ותפוח אדמה – השילוב הקלאסי והבלתי

אודות המחבר

השארת תגובה