עוף בתנור היא מנה אולטימטיבית שיכולה להציל ארוחת ערב משפחתית. גם לאדם שלא יודע לבשל. במבט ראשון, לא צריך כאן מיומנות על מנת לשים עוף בתנור, דלוק. אולי קצת על מנת להוציא אותו בזמן. אך המתכון הזה ל"מתקדמים" לא שיבקשו מכם לעשות משהו מסובך, אבל אם זה הפעם הראשונה שאתם מחזיקים את העוף בידיים – תתקדמו למתכון אחר. גם מכיוון שהוא לוקח די הרבה זמן להכנה מוקדמת.
בלי קשר, את המתכון הזה יאהב כל מי שרוצה להפחית בצריכת השמן. אגב, מעולם לא הבנתי אנשים שמשמנים את העוף לפני שמכניסים אותו לתנור: הרי הוא כבר מכיל את כל השומן הנדרש על מנת להיצלע כראוי.
מעבר לכך שמדובר במנה יפה, היא מוסיקלית – שום צליל לא יכול להשתוות לצליל של סכין שחותכת את העור הפריך, האדים שעולים מהבשר העסיסי והריח שממלא את החדר…
אזהיר מראש שמדובר במתכון טכני, שדורש כמה ימי הכנה ראש, אך גם יקנה לכם נקודות זכות בקרב הסועדים.