
פסטה ברוטב שמנת פטריות
איך מבשלים פסטה? כעיקרון, עליך להיצמד להוראות היצרן. במידה וזה לא אפשרי או לא ברור, הנה כמה טיפים והסברים לבישול

רוטב עגבניות לפיצה
תכננתם להכין פיצה בבית ואין רוטב? יש לי מתכון בשבילכם לרוטב עגבניות ביתי, כמו באיטליה!

סלסת עגבניות שרי צהובות
הידעתם ש… סלסה ("רוטב" בספרדית) היא בעצם סלטון קטן, אותו אפשר להגיש בכל מיני צורות: כתיבול מעל דג או

פשטידת פסטה ותרד
פסטה לומקוני מוקרמת עם תרד ובצל פשטידת פסטה בביתנו זו המנה שתמיד מתקבלת במחיות כפיים. מאכל פשוט וקל להכנה, אך

פוקצ'ה, הלחם של כולנו
פוגאסה, הלחם של כולנו חודש נובמבר – עונת מסיק הזיתים וגם עונת השמן הטרי, בגוון עכור וירוק, בעל טעם

עוגיות במילוי ממרח שוקולד
עוגיות או לא להיות: ממרח שוקולד וימאת בוטנים נפגשים! לכל ילד או ילדה יש עוגייה מועדפת. אם תשאלו את

סלט פלפלים ובורגול מרענן
חסר לכם פלפל בחיים? תמלאו! עכשיו ברצינות: למה לאכול פלפלים? הנה מספר סיבות טובות… הוא מכניס צבע לצלחת. מלבד

פירה תפוחי אדמה בטעם פורציני
פירה תפוחי אדמה ופורצ'יני מיובש שילוב בין פטריות פורצ'יני (Boletus edulis) לתפוח אדמה זה שילוב קלאסי של מסעדות עם

פשטידת דגים ביתית
פשטידת נסיכת הנילוס קרמית במיוחד אצל אימא של במטבח היו הרבה כרטיסיות מתכונים שהייתה אוספת ממגזין "אל" ושומרת בקופסת עץ