סטיילינג מזון: חיים על התפר בין מדיה למטבח

מדוע סטיילינג מזון?

פעם לגמרי אשת תקשורת (עם אחריות על תוכנית אקטואליה יומית). אחר כך לגמרי אשת מטבח (עם  אחריות על עסק פרטי). היום את מקומי בענף מצאתי על התפר בין מטבח לעולם הדיה. כסטייליסטית מזון, אני מכינה מנות עבור כתבות במגזינים, פרסומות, תוכניות אירוח וספרי בישול. כאשת תקשורת, כותבת תוכן ופורמטים לתוכניות בישול. אפשרות לשלב בין שתי אהבות חיי גורמת לי להרגיש שאני עושה את הדבר הנכון.  

מאיפה אני מוכרת לכם? שאלה זו עולה כמעט בכל שיחה. בטח! בתוכנית ריאליטי! השתתפות ב"מאסטר שף" הייתה עבורי טבילת אש אמיתית: עד אש חוויתי רק את הצד שמאחורי המצלמה – כעורכת תוכן, תחקירנית, כתבת חדשות ומראיינת. פתאום, הופעתי בפריים טיים.  אך החלום שלי מתמיד היה לעסוק באמנות. מאז שנחשפתי לתום הסטיילינג מזון, אני מגשימה אותו מדי יום. משכן, אני לא עוצרת לרגע תמיד נמצאת בחיפוש אחרי הדבר הבא. 

כל יום צילום חדש הוא אתגר בפני עצמו. אני יודעת, שכל עוד אני מרגישה פרפרים בבטן כשאני נכנסת לסט, אצליח להביא את הטוב שבי.  למעשה, יום של סטייליסטית מזון אינו מתחיל כשמדליקים את התאורה. הרבה לפני. מחשיבה ובניית מתכונים וקו השראה, עד לחיפוש אחרי חומרי גלם ופרופס יוצאי דופן. בין  ישיבות עם הלקוח במטרה להביא את הטוב ביותר לבין סיורי מוחות עם  הצוות שלי. בין לילות ללא שינה מול התנור, לבין התרגשות מלראות בחדר העריכה את התוצר הסופי.

במהלך שנים שאני עוסקת בתחום ההפקות הקולינריות, קיבלתי פניות רבות מאנשים שמעונינים ללמוד יותר על סטיילינג מזון. רוצים לדעת יותר? חושבים שהמקצוע מתאים לכם? או שמתחילים את הדרך העצמאית בתחום האוכל וחייבים לספר על המוצרים שלכם לכל העולם? כל הטיפים והמחשבות מחכים לכם כאן,  במגזין הסטיילינג שלי. 

רוצים עוד? ביקרו בדף האינסטגרם שלי או תשמרו על הקשר בפייסבוק. 

מתי ואיך לעבוד עם סטייליסט מזון

מתי ואיך לעבוד עם סטייליסט מזון

מאת פאולין שובל מתי צריך לפנות לסטייליסט מזון וכיצד לעשות זאת הפוסט

סיכום קורס סטיילינג מזון

סיכום קורס סטיילינג מזון

מאת פאולין שובל קורס סטיילינג מזון הראשון יצא לדרך… במהלך אוקטוב-נודמבר אחרונים,

איך לעשות סטיילינג מזון לעצמך, טיפים שעובדים

איך לעשות סטיילינג מזון לעצמך, טיפים שעובדים

מאת פאולין שובל איך לעשות סטיילינג מזון לעצמך,  הטיפים שעובדים תעשו סיבוב קצב

איך הופכים להיות סטייליסט מזון (מעצב אוכל)?

איך הופכים להיות סטייליסט מזון (מעצב אוכל)?

רוצים לכבוש את עולם סטיילינג המזון? מעניין אתכם ליצור תמונות אוכל מגרות?

איך לבשל עם ילדים?

איך לבשל עם ילדים?

מאיזה גיל אפשר לשלב ילד במטבח? איך לגרום לילדים לטעות ממאכלים חדשים?

צילום מזון: סטיילינג ו(או) קומפוזיציה

צילום מזון: סטיילינג ו(או) קומפוזיציה

מאת פאולין שובל, צילום: איל גרניט סליחה, לא הבנתי מה השאלה… השאלה

סטיילינג מזון מחלום למציאות

סטיילינג מזון מחלום למציאות

מאת פאולין שובל סטיילינג מזון מחלום למציאות וודאי יצא לכם כבר לראות

פד תאי מלא אנרגיה

פד תאי מלא אנרגיה

מאת פאולין שובל פאד תאי טבעוני ומלא אנרגיה פאולין שובל מתארחת בתוכנים

על הספר החדש "קלין איטינג"

על הספר החדש "קלין איטינג"

מאת פאולין שובל פאולין שובל מתארחת בתוכנית של קרן אן גיימן הספר

כך תצלמו תמונות אוכל בלתי נשכחות

כך תצלמו תמונות אוכל בלתי נשכחות

מאת פאולין שובל התאורה עומדת. המצלמה מוכנה. איפה הכוכב? אנחנו אוכלים עם 

המבורגר טבעוני – בלתי אפשרי?

המבורגר טבעוני – בלתי אפשרי?

פאולין שובל מתארחת  בתוכנית של קרן אן גיימן הבשורה היא חשובה: יש

סלמון -הכל בסיר אחד

סלמון -הכל בסיר אחד

אירוח לבבי במיוחד של מיכל צפיר המקסימה בתוכנית "לבחור נכון" המשודרת בבקרים

ערוץ 2, אצל דנה רון

ערוץ 2, אצל דנה רון

  ערוץ 2, אצל דנה רון ראיון טלויזיני בתוכנית "הבוקר של דנה" בהנחיית דנה

עולם האישה

עולם האישה

  עולם האישה, אפריל 2013 כתבת ראיון מאת מיכל המרי במגזין "עולם  האישה" העוסקת

JERUSALEM POST MAGAZINE

JERUSALEM POST MAGAZINE

  JERUSALEM POST MAGAZINE ראיון אישי מאת ריבקה גינת.

TIME OUT

TIME OUT

  TIME OUT כתבת הכירות עם  פאלין ושאר המשפחה.

מזגין "את"

מזגין "את"

  את מוכנים לצאת לפיקניק לכבוד יום האצמעות?

ערוץ 10, שישי בבוקר

ערוץ 10, שישי בבוקר

  ערוץ 10, בוקר שישי השתתפות של פאולין שובל  באייטם לקראת תחילת שנת הלימודים

סופשבוע – המוסף

סופשבוע – המוסף

  סופשבוע – המוסף ראיון עם פאולין שובל מאת מיקי לבין.  צילום: אסף קליגר.

JERUSALEM POST

JERUSALEM POST

  JERUSALEM POST כמה נפלא להתחיל את היום עם בריוש טרי תוצרת בית! בוזמנים

לאישה

לאישה

  לאישה כתבה במוסף "שף לכל השבוע" לכבוד החג סילבסטר.

ידיעות אחרונות 24 שעות

ידיעות אחרונות 24 שעות

  24 שעות – ידיעות אחרונות יודעם איך מכינים לחם בשעה? הנה הכתבה מאת

שמנת – מוסף לעיתון "הארץ"

שמנת – מוסף לעיתון "הארץ"

  שמנת – הארץ הפקת לביבות לכבוד ראש השנה. צילום: אפיק גבאי

הארץ

הארץ

  הארץ איך שפים צעירים  רואים את המטבח הישראלי? ומה היא המנה הכי ישראלית?

עיתון "העיר"

עיתון "העיר"

  עיתון "העיר" כל שנה בראש השנה אנו קצת מצטערים על דברים שלא הספקנו…

ידיעות אחרונות

ידיעות אחרונות

  ידיעות אחרונות על קינוחים מירקות שמעתם? אם עדיין לא, כדאי לכם להציץ בכתבה

פאולין, דליה ושניר במטבח של "דרך האוכל"

פאולין, דליה ושניר במטבח של "דרך האוכל"

מאסטר שף במטבח של "דרך האוכל" לכתבה המלאה, לחצו כאן…