סטיילינג מזון: חיים על התפר בין מדיה למטבח
מדוע סטיילינג מזון?
פעם לגמרי אשת תקשורת (עם אחריות על תוכנית אקטואליה יומית). אחר כך לגמרי אשת מטבח (עם אחריות על עסק פרטי). היום את מקומי בענף מצאתי על התפר בין מטבח לעולם הדיה. כסטייליסטית מזון, אני מכינה מנות עבור כתבות במגזינים, פרסומות, תוכניות אירוח וספרי בישול. כאשת תקשורת, כותבת תוכן ופורמטים לתוכניות בישול. אפשרות לשלב בין שתי אהבות חיי גורמת לי להרגיש שאני עושה את הדבר הנכון.
מאיפה אני מוכרת לכם? שאלה זו עולה כמעט בכל שיחה. בטח! בתוכנית ריאליטי! השתתפות ב"מאסטר שף" הייתה עבורי טבילת אש אמיתית: עד אש חוויתי רק את הצד שמאחורי המצלמה – כעורכת תוכן, תחקירנית, כתבת חדשות ומראיינת. פתאום, הופעתי בפריים טיים. אך החלום שלי מתמיד היה לעסוק באמנות. מאז שנחשפתי לתום הסטיילינג מזון, אני מגשימה אותו מדי יום. משכן, אני לא עוצרת לרגע תמיד נמצאת בחיפוש אחרי הדבר הבא.
כל יום צילום חדש הוא אתגר בפני עצמו. אני יודעת, שכל עוד אני מרגישה פרפרים בבטן כשאני נכנסת לסט, אצליח להביא את הטוב שבי. למעשה, יום של סטייליסטית מזון אינו מתחיל כשמדליקים את התאורה. הרבה לפני. מחשיבה ובניית מתכונים וקו השראה, עד לחיפוש אחרי חומרי גלם ופרופס יוצאי דופן. בין ישיבות עם הלקוח במטרה להביא את הטוב ביותר לבין סיורי מוחות עם הצוות שלי. בין לילות ללא שינה מול התנור, לבין התרגשות מלראות בחדר העריכה את התוצר הסופי.
במהלך שנים שאני עוסקת בתחום ההפקות הקולינריות, קיבלתי פניות רבות מאנשים שמעונינים ללמוד יותר על סטיילינג מזון. רוצים לדעת יותר? חושבים שהמקצוע מתאים לכם? או שמתחילים את הדרך העצמאית בתחום האוכל וחייבים לספר על המוצרים שלכם לכל העולם? כל הטיפים והמחשבות מחכים לכם כאן, במגזין הסטיילינג שלי.
רוצים עוד? ביקרו בדף האינסטגרם שלי או תשמרו על הקשר בפייסבוק.